V-hals trui heren - 100% luxe merinowol | Joe Merino (2024)

Een V-hals trui is een echte klassieker voor heren om in de kast te hebben liggen. Zoals modekenners zouden zeggen, is de V-hals trui een echte must-have voor mannen! Ideaal voor op een vrije dag, maar ook zeker te combineren voor tijdens een werkafspraak.
Ben jij op zoek naar een klassieke wollen V-hals trui voor heren van een luxe, kwalitatieve en duurzame stof? Blijf dan hier zeker even hangen, want met de stijlvolle 100% pure merinowollen V-hals trui van Joe Merino haal jij de beste keuze in huis. Wist jij dat deze wollen heren trui V-hals in meer dan 50 kleuren leverbaar is? Bekijk snel welke kleur het beste in jouw kleurenpalet past!

Wat is een wollen V-hals trui voor heren?

Ben jij nog niet helemaal thuis in de wereld van de truien, of koopt jouw vrouw stiekem altijd al je kleren en heb jij geen flauw benul van wat een V-hals trui precies is? Even goed opletten dan! Zoals de naam stiekem al een beetje verklapt, gaat het bij een V-hals trui om een andere soort hals dan bij een ‘reguliere’ trui, zoals bijvoorbeeld de Crew trui met een ronde hals. Bij de wollen V-hals trui, zoals Joe Merino’s V-Neck, loopt de hals in een V naar beneden.Door veel mannen wordt deze trui gezien als fijnere pullover voor over een hemd. Het overhemd komt in de ‘V’ mooi tevoorschijn. Hierdoor leent een wollen heren trui V-hals zich perfect voor een kantoordag, maar trek je hem net zo gemakkelijk aan zodra jij bij vrienden of familie op bezoek gaat. Een veelzijdige trui dus, die V-Neck!

V-hals trui voor heren bij Joe Merino

Bij Joe Merino kun je uit twee versies van de V-Neck kiezen: een V-hals trui van 100% pure merinowol, of de Yak V-Neck. Die laatste heeft precies dezelfde V-hals fit als een trui van 100% merinowol, maar hierbij werkt Joe Merino voor 20% ook met Yak. De yakwol is afkomstig van de Aziatische hooglandrund en is ongekend zacht, soepel en warm.Om de keuzestress te beperken, biedt Joe Merino alleen de Joe V-Neck aan als het aankomt op een wollen V-hals trui. Geen andere stoffen of breipatronen: de Joe V-Neck is what you get. De keuze uit de perfecte V-Neck is echter niet zomaar gemaakt, want het brede assortiment telt meer dan 50 kleuren. Van de Joe V-Neck Britisch Green (traditionele Engelse "racing green") tot de Joe V-Neck Copper Canyon (roestrood): voor iedere man zit hier zijn perfecte kleur bij!

Een wollen heren trui V-hals van merinowol

De klassieke V-hals truien van Joe Merino zijn voor 100% gemaakt van super fine merinowol. Deze unieke merinowol komt van het merinoschaap: een schapensoort dat voornamelijk voorkomt in Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Argentinië. Bij Joe Merino gebruiken we enkel de beste merinowol voor onze V-Neck truien. Deze wolsoort biedt vele voordelen voor de eigenaren van de truien. Naast een enorm draagcomfort, biedt de stof van deze wollen heren trui V-hals een ongeëvenaard ademend vermogen. Ook het sterke karakter van de stof, de antibacteriële eigenschappen en temperatuurregulerende voordelen worden als goede eigenschappen van merinowol gezien. Hierdoor is de trui bij uitstek jouw passende vriend tijdens koude dagen, maar trek je een V-hals trui ook met gemak in de zomer aan. Dan ben je letterlijk cool in wool. Daarnaast is merinowol voor 100% een natuurlijk product waardoor het volledig hernieuwbaar en biologisch afbreekbaar is.

Meer voordelen van een merinowollen V-hals trui

Joe’s merinowollen V-hals truien kennen dus veel voordelen, maar er zijn er nog meer! Naast een ultiem draagcomfort in een V-hals trui heeft merinowol als bijkomend voordeel dat het een van de sterkste wollen garens is die er zijn. Niet voor niks wordt merinowol vaak gedragen door sporters die bergen beklimmen of op andere manieren de extremen in de natuur opzoeken. Naast de vezelsterkte en het super zachte draagcomfort, bieden de eigenschappen van merinowol nog meer voordelen, zoals:
- Sneldrogend
- Kleurvast
- Vormvast
- UV-bescherming
- Easy to refresh

Bovendien is merinowol ook nog eens 100% natuurlijk, recyclebaar en volledig biologisch afbreekbaar. Joe’s V-hals truien zijn heerlijk zacht en prikken niet.

KIES VOOR DUURZAAMHEID MET DE WOLLEN V-HALS TRUI VOOR HEREN

Bij Joe volgen we nauwlettend de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, met name in verband met onze heren wollen v-hals truien. We zetten ons in om gebruik te maken van de meest milieuvriendelijke materialen en productieprocessen. Onze prioriteit ligt bij het verkrijgen van wol op een diervriendelijke manier, en we blijven constant in gesprek met onze leveranciers om ervoor te zorgen dat we de hoogste normen handhaven. Dus, als je geniet van het comfort en de stijl van een wollen v-hals trui voor heren van Joe, kies je niet alleen voor warmte en elegantie, maar ook voor duurzaamheid en respect voor dieren!

Welke maat wollen V-hals trui voor heren past het beste?

Joe’s merino wollen V-hals trui heeft de perfecte pasvorm en sluit altijd mooi aan op je broek. De wollen heren V-hals truien zijn in verschillende maten beschikbaar: van S tot XXXL. Bekijk de actuele voorraad op de website. Ben jij benieuwd welke maat je hebt? Bij elk product vind je een maattabel. Door hier je gewicht, lengte en leeftijd in te vullen, kom jij te weten wat jouw maat is. Ter indicatie: Joe’s model John draagt een Medium. Hij is 1,85 meter lang en weegt 74 kilogram. Ben jij langer dan 1,85? Dan is het zeker de moeite waard om bij Joe’s Extra Long kledinglijn voor extra lange mannen te kijken. Daar vind je namelijk ook de V-Neck Extra Long.

Verschillende tinten V-hals truien

Joe staat bekend om zijn brede assortiment aan merinowollen basics in de meest uiteenlopende kleuren. Zo ook de wollen V-hals truien voor heren: die zijn in wel meer dan zeventig kleuren leverbaar. Benieuwd welke kleuren Joe allemaal biedt? Dompel je dan zeker even onder in de colour inspiration. Donkerblauw, groen of geel? Deze V-hals truien zijn in vrijwel elk denkbare kleur leverbaar. En wist je dat we op het gebied van bepaalde kleuren V-hals truien voor heren meerdere kleuren in het palette hebben zitten? Een tint lichter of juist donkerder? Geen probleem met onze gebreide V-hals truien.

Verzorging merinowollen V-hals trui

Rondom de verzorging van wollen truien heersen nogal zorgen. Veel mannen zien zichzelf na de aankoop van een wollen V-hals trui nog ouderwets met een handsopje in de weer. Bij de Joe V-Neck is dit echter niet nodig! De fijne stof van jouw merinowollen Joe V-Neck vraagt zeker om wat meer liefde en aandacht dan bijvoorbeeld je katoenen truien in de kast. Dat zullen we niet ontkennen. Maar alle kleding van Joe Merino kan op het wolwasprogramma in de wasmachine worden gewassen (maximaal op 30 graden met 600 toeren). Niks geen handwas dus, handig!
Door de antibacteriële eigenschappen van merinowol gaat je V-hals trui overigens lang mee zonder dat deze een speciale was nodig heeft. Na een nachtje uitgehangen te hebben in de frisse lucht, is je Joe V-Neck er vaak alweer helemaal klaar voor.

Joe Merino en de Joe V-Neck

Een luxe uitstraling, enorm zitcomfort, breed kleurenpallet en groot gebruiksgemak: wat houdt jou nog tegen bij de aankoop van een V-hals trui bij joe? Geloof jij in stijlvolle eenvoud? Dan is Joe Merino de perfecte match met jouw wensen voor een wollen V-hals trui. Joe Merino ontwikkelt sinds 2011 het perfecte basics merinowol-assortiment zoals de mateloos populaire Sweatpants. Daarbij blijven we altijd trouw aan onze uitgangspunten: verfijnd, luxe, kwalitatief, duurzaam en met een ruime keuze in kleuren voor de best mogelijke prijs. Ben jij op zoek naar korting bij Joe voor de aankoop van nieuwe V-hals truien? Joe doet niet aan uitverkoop. Met onze ‘Buy More - Save More deal’ belonen we graag middels een begrijpelijke tegemoetkoming in de prijs.

De V-hals trui is ondertussen een echte icoon uit het Joe Merino assortiment. Als spreekwoordelijk warme broodjes vliegen ze over de toonbank, allen met de iconische oranje streep in de rechtermouw. Heb jij vragen over de Joe V-Neck, onze bekroonde service of een ander product uit ons merinowol-assortiment? Neem dan snel contact op. Raak jij in blinde paniek door het enorme kleurenpalet en kun jij wat passend advies gebruiken? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom in één van onze fysieke winkels, zoals aan de Kerkstraat in Amsterdam. Tot Joe!

V-hals trui heren - 100% luxe merinowol | Joe Merino (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg Kuvalis

Last Updated:

Views: 5844

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg Kuvalis

Birthday: 1996-12-20

Address: 53157 Trantow Inlet, Townemouth, FL 92564-0267

Phone: +68218650356656

Job: IT Representative

Hobby: Knitting, Amateur radio, Skiing, Running, Mountain biking, Slacklining, Electronics

Introduction: My name is Greg Kuvalis, I am a witty, spotless, beautiful, charming, delightful, thankful, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.